Not known Details About پمپ ضد اسید
Not known Details About پمپ ضد اسید
Blog Article
بلوئر هوا یا دستگاه دمنده و مکنده هوا بلوئر سانتریفیوژ
نکته پایانی این است که یادتان باشد در صورت امکان بهتر است بعد از هر بار استفاده این پمپ ها شسته شوند تا سیال درون آن نماند. گرچه این متریال در برابر سیال های شیمیایی مقاومت خوبی دارند اما رسوب آن ها در پمپ می تواند موجب خوردگی در طول زمان شود.
پمپ اسید و محلول های خورنده چه انواعی دارد؟ انوع پمپ اسید
علت نامگذاری این پمپ های صنعتی با نام “پمپ ضد اسید” این است که با استفاده از پلیمرهای قوی، بستر مناسب برای حرکت سیالات خورنده فراهم شده است.
فشاری که شما برای انتقال سیال نیاز دارید نیز چهارمین نکته است. شما نمی توانید برای فشار بالا از پمپ پلیمری کوچک استفاده کنید و البته برای فشارهای کوچک نیز استفاده از پمپ های بزرگ چندان مقرون به صرفه نیست و می تواند آسیب های جدی برای پمپ و کلیت آن صنعت داشته باشد.
از با اهمیت ترین فرایندهایی که در پمپهای ضد اسید رخ میدهد، مکش سیال است. حالا مکش سیال به چه صورت انجام میشود؟ برای اینکه مکش انواع سیالات انجام شود، نیاز است تا پروانهها به چرخش در بیایند.
عملیات با بازده بالا، فشار سیستم های انرژی را نیز کاهش می دهد. این امر می تواند در تنظیماتی که به کار همزمان چندین پمپ و سایر ماشین آلات نیاز دارند ، بسیار مهم باشد.
این پمپها میتوانند راندمان و عملکرد بهتری داشته باشند و در دبی و هدهای بالاتر استفاده شوند.
همچنین این مواد با کمک روکش فلزی و به روش تزریق در ساختمان پمپ ضد اسید به کار گرفته شدهاند.
در این مطلب click here شما را به صورت کامل با پمپ ضد اسید آشنا کردیم. این پمپ با نامهای دیگری نیز خوانده میشود که از آنها میتوانیم به پمپ پلیمری، پمپ اسید، پمپ مگنتی، پمپ تفلونی، پمپ پلاستیکی و پمپ بدون آببندی اشاره کرد.
همچنین اگر بخواهید از پمپ اسید شویی در شرایطی استفاده کنید که سایش و خوردگی بیش از حد معمول است، بهترین گزینه این بوده که از پمپهای سرامیکی شیشهای و لاینینگ که روکش اپوکسهای خاص دارند، بهره برده شود.
هنگام انتخاب پمپهای ضداسید باید چند عامل را در نظر گرفت. به عنوان مثال باید مشخص باشد که مواد انتقالی در صنایع از چه نوعی هستند و این پمپ قرار است برای کدام صنایع به کار رود.
پروانه پمپ سانتریفیوژی از طریق یک الکتروموتور محرک و توسط شافت، با سرعت بسیار بالایی شروع به چرخش نموده و مایعی که در ناحیه پره قرار گرفته است را به چرخش وا می دارد.
پمپهای پلیمری میتوانند بر اساس فاکتورهای مختلفی تقسیمبندی شوند اما مهمترین فاکتور برای تقسیمبندی آنها نوع سیالاتی است که انتقال داده میشوند و بر این اساس پمپ پلیمری میتواند به دو دسته اصلی پمپهای مگنتی و شفت دار تقسیم شوند.